Abonnementen

Rejoyce your hair biedt jou de mogelijkheid om jouw hairextensions in termijnen te betalen. Dit abonnement is dé oplossing om het aankoopbedrag niet in 1 keer te hoeven betalen! Voor dit abonnement betaal je geen rentekosten en kies je altijd voor betaalgemak. Wil je meer weten over dit abonnement? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden. 

Levensduur

De extensions van Rejoyce your hair gaan tussen de 12 en 15 maanden mee. Na deze periode kun je voor nieuwe extensions kiezen. Trouwe klanten ontvangen dan een korting op aanschaf van een nieuwe set extensions. Tussentijds groeit je eigen haar en daarom moet de weave tussen de 6 en 8 weken uitgehaald worden en opnieuw worden ingezet. Het ophogen van de weave kost €35 per vlechtje.  

Prijzen

Een exacte prijsindicatie van jouw droomkapsel is moeilijk te bepalen zonder te weten wat je wensen zijn en wat je nodig hebt. Toch is het fijn om ongeveer te weten wat het kost. Om je een idee te geven:

– Volume behandeling 50 cm: €243,00
– Lengte behandeling 50 cm: €486,00

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten waar de prijzen liggen van jouw droomkapsel? Neem snel contact op zodat ik je kan voorzien van de juiste prijs en kwaliteit verhouding.