De weave

Doordat de conditie van het eigen haar voorop staat kiest Rejoyce your hair voor de ‘Weave’ techniek. Deze techniek is niet schadelijk voor het eigen haar en zorgt ervoor dat je de extensions jarenlang op deze manier kunt dragen. 

Een weave is een dun horizontaal vlechtje welke op de hoofdhuid ingevlochten wordt. Dit vlechtje wordt verstevigd door elastiek of synthetisch haar zodat het vlechtje sterk genoeg is om de extensions te kunnen dragen. Daarna worden de extensions met een speciale naald en draad bevestigd aan de vlechtjes. Deze methode is onschadelijk voor je haar.

Microrings

Wil je liever een andere methode dan de weave? Dan kun je kiezen voor microrings. Dit zijn kleine ringentjes welke in een baan aangebracht worden in je haar, waarna de extensions daarin vastgenaaid zullen worden.

VOLUME behandeling

Een volumebehandeling is dé ideale oplossing wanneer je tevreden bent met je eigen lengte maar nét dat extra beetje volume mist. Bij een volumebehandeling zijn minder hairextensions nodig dan bij een haarverlenging.

LENGTE behandeling

Lange lokken waar je altijd al van gedroomd hebt? Een lengte behandeling is dan de ideale oplossing! Met een vlechtje extra heb je binnen een handomdraai die mooi lange lokken waar je altijd al van gedroomd hebt!

Extensions

Bij Rejoyce your hair wordt alleen gewerkt met raw virgin & remy hair. Wat betekent dit? Raw virgin hair komt van een donor. Daarnaast is het remy hairwat betekent dat alle haarschubben intact zijn en in dezelfde richting lopen. Dit zorgt ervoor dat het haar minimale klitten zal hebben. Raw virgin hair wordt geleverd in de natuurlijke haarkleur, en kan geverfd worden tot iedere kleur!

De eigen lijn van Rejoyce your hair is dus van bijzonder goede kwaliteit, vrij van chemicaliën, sterkt, blijft lang mooi en is zacht van textuur. 

Haar lengte

Wil je een extra lange lengte, krullen of gecombineerde kleuren? Ook dit is mogelijk. Neem contact op en vraag vooral naar de mogelijkheden.

Wil je een haarverlening, maar weet je nog niet zo goed welke lengte je kunt kiezen? Gebruik hier dan onderstaande afbeelding voor:


(Deze afbeelding kan afwijken van de realiteit)